Viimeisimmät uutiset

Viimeisimmät uutiset

Tapion Sulka ry:n vuosikokous järjestetään ti 11.8.2020 Esport Centerissä (Koivu-Mankkaantie 3, Espoo) klo 19.00.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

 1. valitaan kokouksen toimihenkilöt
 2. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. esitetään tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus
 4. hyväksytään tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä asianomaisille
 5. käsitellään ja päätetään muut hallituksen esittämät asiat
  1. hallitus esittää seuraavia jäseniä kunniajäseniksi
   1. Sylvi Jormanainen, Timo Mäkelä, Jonne Löytömäki.

Asioista, joita jäsenet haluavat vuosikokouksessa käsiteltäviksi, on tehtävä seuran hallitukselle kirjallinen esitys viimeistään viisi päivää ennen kokousta.

Tapion Sulka ry:n hallitus toivottaa jäsenet tervetulleiksi kokoukseen.

Tapion Sulan hallitus on pyrkinyt parhaansa mukaan viestimään koronatilanteen hankaluudesta Esportille. Viestissä on tuotu esiin Tapion Sulan toiminnan laajuutta Esportissa, ja sitä, että samalle tasolle takaisin pääseminen saattaa vaatia hallilta vastaantuloa hinnoissa ja ehdoissa. Erityisesti korostettiin sitä, että jatkossa tarvittaisiin joustoa kenttämaksujen osalta mahdollisten koronakeskeytysten osalta. Toistaiseksi Esport on vastannut näihin toiveisiin vain ilmoittamalla arki-illan hinnan korotuksesta, noin 7,5 prosenttia. Muihin mahdollisiin joustotoiveisiin ei vastausta ole saatu.

Näin ollen seuran hallitus on ollut pakotettu arvioimaan syksyn harjoittelun hinnoittelua. Esport Centerin kenttämaksujen korotus vaikuttaa luonnollisesti harjoitusryhmien hintoja nostavasti. Valitettavasti jo tilikauden 2019 tulos oli negatiivinen, mistä syystä seuralla ei ole taloudellisesti mahdollista olla reagoimatta Esportin esittämiin hinnan nostoihin niiden muodostaessa niin suuren osan seuran kaikista kuluista. Lisäksi jäsenten on edelleen hyvä tiedostaa ilmoittautuessaan valmennusryhmiin se, ettei seura pysty sopeuttamaan Esportin kenttämaksuja mahdollisissa toiminnan keskeytystilanteissa Esportin asettamin ehdoin.

Myös kilpailukulujen nousu on rasittanut seuran taloutta nousevasti viime vuosina. Kilpailukulut muodostuvat valtaosin seuralle muiden seurojen järjestämistä kilpailuista, joihin seuran jäsenet osallistuvat. Näiden kulujen tukemiseen seura on osallistunut viime vuosina taloudellisen tilanteen niin salliessa. Ensi kaudella tällaista mahdollisuutta ei arvioida olevan, tämä arvio tehdään aina suhteessa seuran taloudelliseen tilanteeseen, joka toivottavasti tulevaisuudessa on parempi ja ennustettavampi. Tämän hetkisen arvion mukaan syksyn kisojen tukemiseen seura ei enää osallistu, siltä osin kuin ne eivät ole Tapion Sulan järjestämiä.

Näistä ikävistä ja haastavista ajoista huolimatta hallitus toivoo seuran toiminnan jatkuvan monipuolisena ja kaikille jäsenilleen mieluisana. 

Antti Santalahti pj.

Ilmoittautuminen kauden 2020 - 2021 harjoitusryhmiin on alkanut. Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu mukaan myClub-jäsenpalvelun kautta. Tällä hetkellä ilmoittautuminen on avoinna harrastepelaajien ryhmiin. Kilpapelaajien ryhmälistat julkaistaan elokuun alkupuolella ja valmentajat valitsevat pelaajat kilparyhmiin.

Ilmoittautuminen on tässä vaiheessa avoinna ryhmissä jo aiemmin pelanneille, mutta aukeaa kaikille 13.7.2020.

Tapion Sulka myöntää junioriryhmissä harjoitteleville paljousalennuksia seuraavasti:

 • Kaksi kertaa viikossa harjoitteleville pelaajille annetaan 15 % alennus halvemmasta harjoitusryhmästä.
 • Kolme kertaa viikossa tai useammin harjoitteleville pelaajille annetaan 15 % alennus toisesta harjoitusryhmästä ja 30 % alennusta kolmannesta ja sitä useammasta harjoitusryhmästä. Alennukset kohdistetaan halvimpiin ryhmiin, 30 % alennukset kaikkein halvimpiin ryhmiin.

Lue lisää

Tapion Sulan 60-vuotisjuhlat siirtyvät elokuulta marraskuulle. Juhlat järjestetään lauantaina 21.11.2020 Uunisaaressa. Juhliin ovat kaikki jäsenet tervetulleita ja tarkemmat tiedot ohjelmasta ja ilmoittautumisesta annetaan lähempänä juhlien ajankohtaa. Juhlapäivä kannattaa kuitenkin jo nyt laittaa kalenteriin!

Kesä lähestyy! Tapion Sulan jäsenillä on mahdollisuus ostaa edullinen kesäkortti sulkapalloon Esport Centerissä. Kortti on voimassa ajalla 1.6. -14.8.2020. Kesäkortin haltijan osuus sulkapallovuorosta on ilmainen kaikkina kellonaikoina, vuoron voi myös varata etukäteen. 

Hinnat: 

 • Junioreiden (alle 19-vuotiaat) kesäkortti 20€
 • Aikuisten kesäkortti 40€ 

Kortin voi ostaa Esport Centerin pelikassalta 1.6.2020 alkaen. Kesäkortit ovat myynnissä vain Tapion Sulan jäsenille. Ostaessasi näytä kasalla sähköinen jäsenkorttisi, jonka löydät myClubista seuraavasti:

 1. Kirjaudu myClubiin ja valitse sivun oikeasta yläkulmasta nimesi kohdalta avautuvasta valikosta “Omat tiedot”
 2. Klikkaa “Jäsenkortti”
 3. Klikkaa jäsenkorttisi auki PDF- tai kuvatiedostona älypuhelimesi ruudulle.

Koska tarjous on vain Tapion Sulan jäsenille, on nyt erinomainen hetki liittyä seuraan! Vain siten saat edun kesän sulkapalloiluun.

Lisätietoja