Kilpailuihin ilmoittaudutaan Suomen Sulkapalloliiton omalla Tournament Software -sivustollaTournament Softwaresta näet selkeästi kauden kisakalenterin, viimeiset ilmoittautumispäivät sekä oman kilpailumenestyksesi. 

Kilpailuilmoittautumisia varten pelaajan on rekisteröidyttävä Tournament Software -sivustolle. Sulkapalloliitto on julkaissut ohjeet rekisteröitymisestä ja kilpailuilmoittautumisesta.

Oman pelaajanumeronsa voi tarkistaa Pelaajahausta

Uusien pelaajien, joilla ei ole vielä pelaajanumeroa, on otettava yhteyttä Tapion Sulan kilpailuilmoittautumisista vastaavaan Eino Väisäseen (eino . vaisanen (a) saunalahti . fi). Kiireisissä tapauksissa voit yrittää tavoittaa Einoa puhelimitse puh. 040 709 4023.

Kilpailuihin osallistuvalla pitää olla voimasssa oleva kilpailulisenssi. Lisenssien hinnat ja ohjeet lisenssin hankkimiseksi

Mikäli kilpailet vain muutaman kerran kaudessa, voit joissakin tilanteissa käyttää myös kertalisenssiä.

Lisenssin lisäksi voit halutessasi ostaa myös erillisen sporttivakuutuksen. Sporttivakuutus on kattava tapaturmavakuutus kilpailuihin osallistuville. Tavanomaisten kotivakuutusten kattavuus on usein rajattu eivätkä ne usein kata kilpailuissa tapahtuneita tapaturmia.

Kilpailuiden otteluohjelma ja aikataulu julkaistaan Tournament Softwaressa noin viikkoa ennen kilpailua. Linkki kilpailun otteluohjelmaan löytyy helpoiten Tournament Softwaren kisakalenterista. Otteluohjelmasta näet peliesi ajan, mutta kisapaikalle kannattaa mennä ajoissa, jotta ehtii lämmitellä.

 

Lisätietoja